Részletek
A SUNRED-ben lévő oxilipin elősegíti a termés színezéséért felelős pigmentek felhalmozódását és gyorsítja a zöld színt okozó klorofil lebomlását. Mindezek mellett támogatja a sejtfalak megerősítéséhez szükséges folyamatokat, ezáltal növelhető a termés tárolhatósága.
A termékben lévő monoszacharidok energia- és szénforrásként támogatják a cukor felhalmozódás folyamatát.
A növénykondícionálóban lévő metionin biztosítja az egyenletes érlelést elősegítő etilén hormon bioszintézisét.
A SUNRED alkalmazásának előnyei:
Elősegíti a színeződést
Növeli a cukortartalmat (° BRIX)
Javítja az érlelési egyenletességet
Fokozza a gyümölcsök konzisztenciáját és eltarthatóságát
Jobb minőségi paramétereket eredményez
Felhasználási javaslat:
Javasolt kultúrák:
Zöldség (ipari paradicsom, pirosra érő paprika, dinnye… stb.)
Gyümölcs (alma, körte, szamóca… stb.)
Szőlő (csemege, bor)
A kertészeti kultúrákban az ajánlott adagolása: 3-4 l/ha
Érlelés időszakában szükség esetén két alakalommal is fel lehet használni.