Részletek
BIOGAZDÁLKODÁSBAN ENGEDÉLYEZETT
Egyszerű anyag, amely magas szervessav- és fehérjetartalommal, antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. A tejsavó vizes oldata felhasználható kabakosokban (uborka, cukkini és tökfélék) lisztharmatok ellen hajtatott körülmények között.
ÖSSZETÉTEL:
Tejipari melléktermékként nyert tejsavó (60-80 g/l koncentrációjú) (CODEX STAN 289/1995 szerint 1107/2009 / EK rendelet, SANTE / 12354/2015)
ADAGOLÁS:
Készítse el az oldatot úgy, hogy az adagolótartályt ¾- részig vízzel megtölti, majd hozzáadja a tejsavót és alaposan elkeveri. Töltse fel a tartályt, és permetezés közben is folyamatosan keverje. A maximális hatékonyság garantálása érdekében a készítmény pH-ját EASY pH-val 5,5 - 6 értékre kell beállítani.
Lombkezelés: 3 ml/liter.
Alkalmas a termesztőberendezés, palántanevelő eszközök, használati tárgyak telepítés és használat előtti fertőtlenítésére.